team deuninck & willem van dalen racing

TT-Circuit Assen 02 April 2017

Het raceteam Willem van Dalen Racing treft bij het inschrijven voor de éérste ACNN wedstrijd op 2 april 2017 op het TT-Circuit van Assen, Sybren Deuninck. Sybren is een coureur die zijn sporen enkele jaren geleden al in de PTC-cup en later ook in andere race klasse had verdiend.

 

Het team Deuninck is weer terug en was tijdens de inschrijving op zoek naar een pitbox. Op dat moment stapt Roy bij de inschrijving naar binnen en de organisatie van de ACNN wijst Sybren op misschien een mogelijkheid om met het Willem van Dalen raceteam de pitbox te kunnen delen. Na een kort overleg zijn beide partijen het eens.

Beide coureurs al in overleg tijdens de kennismaking tussen beide teams.
Beide coureurs al in overleg tijdens de kennismaking tussen beide teams.

Bij het inrichten van de box door beide teams, alles moet natuurlijk net even anders worden ingericht als dat men gewend is, ontdekken beide teams dat ze aardig op dezelfde golflengte zitten als het gaat over de autorace sport.

Nadat alles klaar was voor de racedag ging team van Dalen naar huis (Westerbork) om te gaan slapen en team Deuninck vertrok richting (sponsor van vrienden van TT-Circuit Assen) van der Valk om te overnachten.

Telefoonnummers werden nog even uitgewisseld en we zouden elkaar de volgende ochtend weer treffen bij box nr. 21 waar de Peugeot 107 en de Toyota Aygo voor de race al stonden te wachten.

De Toyota van Sybren word al voorzichtig wat aangepast
De Toyota van Sybren word al voorzichtig wat aangepast

Beide teams hadden blijkbaar goed kunnen slapen want op de ochtend, van de eerste spannende racedag, zat de stemming er bij beide teams al goed in.

Na de hele dag met elkaar in een goed samenspel te hebben opgetrokken, besloten beide teams dit zo te laten en in het seizoen van 2017 samen verder op te trekken.

Na afloop  van de racedag werd bij het napraten de zaak beklonken en is het samen optrekken van de teams Deuninck / van Dalen een gegeven.


 

 

 

 

Vriendelijke groet,

Willem van Dalen
Reactie schrijven

Commentaren: 0