EDS Beilen viert 12,5 jarig bestaan

Sponsor van Willem van Dalen Racing Westerbork, Electro Diesel Service Beilen, de startmotoren, dynamo en brandstofpompen specialist.

 

 

EDS Automaterialen Beilen heeft zich al 12,5 jaar gespecialiseerd in reparatie van startmoteren, dynamo's, brandstofpompen en verstuivers. Ook het testen van common rail verstuivers behoort tot de mogelijkheden.

Het twaalf en half jarig bestaan moest  afgelopen dinsdag 07-03-2017 natuurlijk gevierd worden.

Directie Rinus Peeks had voor deze gelegenheid een open huis bij hem in de zaak georganiseerd waar men zo even kon binnenlopen om achter de schermen te kijken. Onder het genot van een hapje en een drankje kon men de familie Peeks feliciteren.

Namens Willem van Dalen Racing overhandigde Roy een flesje wijn aan de eigenaar Rinus Peeks en feliciteerde hem met zijn jubileum.

Zal Rinus een wijndrinker zijn?
Zal Rinus een wijndrinker zijn?

Rinus is zelf ook een actief autosporter maar dan in de tak van de 4 X 4, de lange rally's zoals de Dakar en de Libya Rally en dus ook de race wereld.

Ook onze Peugeot 107 Racer van Roy Haak stond in en bij de zaak van Rinus Peeks opgesteld om ook deze tak van autosport bij de vrienden en klantenkring van EDS te tonen.

Namens ons, Rinus Peeks van Harte Gefeliciteerd met dit jubileum.

Bel voor meer informatie:

Tel.: 0593 525300

Mob.: 06 406 316 57

http://www.eds-beilen.nl


 

 

 

 

Met vriendelijke groet,

Willem van Dalen
Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Robert (zaterdag, 11 maart 2017 09:48)

    Super,van harte gefeliciteerd rinus peeks!